Kom til åben højskoleaften på UHR…

Vil du gerne på højskole? Er du mellem 16 og 19 år?

Så har du nu mulighed for at komme på besøg på Ungdomshøjskolen ved Ribe. Her får du et indtryk af hvordan det er at gå på Ungdomshøjskole. Det bliver en skøn aften hvor du mærker stemningen på skolen, møder undervisere og elever og selvfølgelig får du mulighed for at tilmelde dig et højskoleophold med det samme. Det sker torsdag d. 27. september 2018 klokken 17:00 til 20:00 på vores skole i Vester Vedsted ved Ribe. Adressen er: Skole Allé 1, 6760 Ribe.

Aftenens program:

17:00 Velkomst v/ forstander Lone Hee
Lone byder velkommen og fortæller kort om skolen og om tankerne bag Ungdomshøjskolen. Hvad er en ungdomshøjskole og hvad får du som elev ud af dit ophold her?

17:15 Rundvisning på skolen v/ nuværende elever
De bedste til at fortælle dig hvordan det er at være elev her, det er selvfølgelig vores nuværende elever. De giver derfor en rundvisning i små grupper hvor du har mulighed for at spørge dem om alt i forhold til hverdagen på skolen. Hvordan er weekenderne? Værelserne og festerne på skolen? Alt dette og mere til kan du få svar på.

18:00 Aftensmad
Højskolen er vores hjem. Maden og aftensmåltiderne er en vigtig del af hverdagen her på højskolen, som du her får chancen for at være med til. Der serveres et varmt måltid og der er altid en vegetarret på bordet.

18.45 Undervisning
Undervisning er en vigtig del af at gå på højskole. Her vælger du fag af lyst og interesse. Fagene på højskolen gør dig ikke bare dygtigere, du bliver også klogere på dig selv og verden omkring dig mens du lærer. Højskolen er eksamens- og prøvefri. Det giver et unikt undervisningsmiljø.

19.30 Afrunding & aftenservering i Pejsestuen
Vi runder sammen aftenen af i Pejsestuen. Du kan få svar på dine spørgsmål mens vi nyder køkkenets aftenservering. Du har mulighed for at tilmelde dig et kursus.

Transport og til fra skolen:
Der går tog til Ribe St. hver halve time. Fra Ribe St. afgår bus 411 klokken 16:26 og turen til skolen i Vester Vedsted tager cirka 15 min. Når du skal hjem igen sørger vi for transport fra skolen og til Ribe St.

Tilmelding er nødvendig, så vi ved hvor meget aftensmad vi skal lave, og hvor meget kage vi skal bage.
Tilmelding til Informationsmedarbejder Jakob Borgensgård på mail: [email protected] eller på tlf.: 21 77 21 21.

Vi glæder os til at se dig!

Ungdomshøjskolen ved Ribe | Skole Allé 1 | Vester Vedsted | DK – 6760 Ribe | Tlf. +45 7544 5004 | [email protected]