Alternativ til gymnasiet 

Er du i bund og grund på jagt efter et alternativ til gymnasiet eller 10. klasse, eller en anden uddannelse?

Efter 9. klasse er der andre muligheder end at tage direkte på gymnasiet, HH, EUD o.s.v., lige meget hvad grund du har til at overveje et alternativ til gymnasiet. Vi har på hvert hold elever, der ikke kan se sig selv på gymnasiet, er blevet skoletrætte og har brug for en pause, eller simpelthen har valgt forkert og nu gerne vil droppe ud. At tage en pause eller stoppe op og overveje, hvilken vej, der er den rigtige for dig, betyder jo ikke at farvel til uddannelsessystemet for evigt. Det betyder en pause, hvor du fordyber dig i emner og ting du vælger, hvor du kan dyrke dine interesser, samt få nogle fantastiske venskaber.

Vi har ingen prøver og eksaminer og er derfor et perfekt alternativ til den skoletræthed man godt kan opleve eller, hvis man som Emma herunder bare ikke føler, at man er på den rette vej.

Se historien om Emma her, hvordan hun fandt Ungdomshøjskolen ved Ribe som et alternativ til gymnasiet.

Efter Emma sluttede hendes højskoleophold her hos os, i sommeren 2017 er hun startet op på VUF, og stortrives med dette.

Hvad er din historie?

Jeg ved hvad jeg vil med mit liv, og hvad jeg gerne vil uddanne mig til. Men hvis jeg dropper ud, så ved jeg ikke hvilken vej jeg skal gå, for at uddanne mig til det senere – hvad er alternativ til gymnasiet for at jeg stadig kan blive, hvad jeg drømmer om?

Det gør mig rigtigt ked af det, nu da der er fag hvor jeg klarer mig rigtigt godt, som i dansk, engelsk, samfundsfag, biologi osv. Men alle afleveringerne, lektierne og forventningerne, kan jeg bare ikke klare. Hvad gør man hvis man er skoletræt

Modtag vores gratis brochure og få inspiration til, hvordan et pitstop på Ungdomshøjskolen ved Ribe kan være lige netop det alternativ, du har brug for.

Bestil en gratis brochure for at opdage, hvad vi kan hjælpe dig med.

Dit navn*

Din adresse*

Dit post nr. & by*

Din e-mail*

Telefonnummer*

Bestilling af brochure

 

 

Ungdomshøjskolen ved Ribe | Skole Allé 1 | Vester Vedsted | DK – 6760 Ribe | Tlf. +45 7544 5004 | [email protected]