Eleverne fortæller

Ved du ikke hvad du vil? Er du droppet ud? Brug for at lave noget andet? Hvad gør man?

Har du brug for et break fra den almindelige skolegang? Vil du opleve noget fedt? Mød andre unge og del alt det sjove og svære i hverdagen. Dyrk dine interesser og afprøv nye. På ungdomshøjskolen har du mulighed for at bruge tiden på det, du brænder for. Har du lyst til at få ny inspiration og energi? Så kunne du jo starte på ungdomshøjskolen.

Der kan være mange forskellige grunde til, man gerne vil tage et ophold på en ungdomshøjskole. Du har måske et ønske om at dyrke dine kreative, musiske eller idrætslige interesser mere seriøst, eller det kan være du ikke ved præcis, hvad du vil, at du er stresset af pensum og karakterer eller at du bare har brug for en pause fra det almindelige skolesystem.

Jeg har aldrig haft det så godt
(Jarl Magnus Jakobsen – elev)

Et højskoleophold giver dig mulighed for at gå i dybden med dine interesser og forsøge dig med nye ting. Du møder mange dygtige og spændende undervisere på højskolen, der vil give dig fantastiske oplevelser.
Vi har planlagt et højskoleophold med masser af aktiviteter og input til dig – morgen, middag og aften.

Jeg var skoletræt og vidste ikke, hvad jeg ville. Det ved jeg nu og ved, hvad jeg skal til sommer
(Bjarke Simonsen – elev)

Se nedenstående video og hør hvad Emma har at sige, eller læs her om andre historier. Ring og book en uforpligtende rundvisning eller book via rundvisning-formularen, så du får syn for sagen.


 

Ungdomshøjskolen ved Ribe | Skole Allé 1 | Vester Vedsted | DK – 6760 Ribe | Tlf. +45 7544 5004 | [email protected]