Gammel Elevforening – Next Stop

At gå på højskole bliver man aldrig færdig med – derfor er der et next stop. Dette next stop hedder Gammel Elevforening. 

De fleste får venner for livet og vil gerne bevare kontakten til deres skole og kammeraterne fra “dengang”. Dette er gammel elevforeningen en stor del af. Det er et bindeled mellem dig som tidligere elev og skolen. Elevforeningen udsender bl.a. nyhedsbreve og arrangerer spændende højskoleweekender for tidligere elever. Elevforeningen har sin egen bestyrelse og en aktiv kreds af supportere.

Når du tilmelder dig et kursus på skolen, så er der i prisen indberegnet et fem års medlemskab af elevforeningen, du er derfor optaget i elevforeningen efter dit højskoleophold for de næste fem år.

Husk også at like Elevforeningens Facebook-gruppe, da meget information, datoer etc. videregives til medlemmerne her.

Elevforeningens bestyrelse arbejder på at skabe en ramme om det fællesskab, vi alle er en del af ved at have været elever på UHR. Nogle af de aktiviteter, som bestyrelsen stræber efter at gennemføre i løbet af et år:

Gammel-elev-weekend: Årlig begivenhed – afholdes oftest en weekend i april eller maj måned.

Café-arrangementer i “storbyerne”: Gamle elever opfordres til at mødes og udveksle erfaringer og historier på caféer eller i parker i København, Århus, Odense, Aalborg og Esbjerg.

Aktiviteter på UHR: Med tiden kunne det være spændende at udnytte højskolens fantastiske faciliteter og lokaler. Gamle elever mødes omkring et bestemt tema eller en fælles interesse.

Hvis du har spørgsmål så send en mail til: [email protected], så vender elevforeningens bestyrelse hurtigt tilbage med svar

Ungdomshøjskolen ved Ribe | Skole Allé 1 | Vester Vedsted | DK – 6760 Ribe | Tlf. +45 7544 5004 | [email protected]