Er du skoletræt?

Få skolelysten tilbage med et ophold på ungdomshøjskole!

Trænger du til en pause fra den almindelige skolegang med lektier, karakterer og eksamener, inden du skal starte på din ungdomsuddannelse?

Ungdomshøjskolen ved Ribe er en højskole for 16-19-årige, der vil have et anderledes halvt eller helt år – uden eksamener og karakterer. Her er det DIG, som vælger fagene. Dyrk dine interesser og afprøv nye. På ungdomshøjskole har du mulighed for at bruge tiden på det, du brænder mest for.

“Hvad f*** er meningen?!”, spørger mange unge sig selv. Det er en stor beslutning at finde ud af, hvilken vej man skal gå i uddannelsesjunglen. Det kræver, at man tager ansvar for sig selv og finder meningen med sin fremtid.

Få skolelysten tilbage

På ungdomshøjskolen har du mulighed for at sammensætte dit skema helt, som du vil. Det betyder, du kan fordybe dig i et specifikt fag eller afprøve en masse forskellige ting. Dit skema er helt op til dig!

I løbet af opholdet skal du også have fag, der gør dig klogere på dig selv og hjælper dig med at finde ud af, hvad du skal i fremtiden. Er du skoletræt, kan det være svært at se din fremtidige uddannelsesvej for dig. Derfor kan et pitstop være en god ide.

Vi har hvert år mange elever – både gymnasieelever og andre – som bliver klogere på, hvad de vil, og hvad de ikke vil. Og det hjælper dem til at finde gejsten og skolelysten igen efter at have været skoletrætte i lang tid.

Du kommer hjemmefra, får en tænkepause og bliver rustet til at starte på den ungdomsuddannelse, der er rigtig for DIG.

Er du skoletræt? Så kig forbi, ring til os på telefon 7544 5004 eller bestil en brochure.

I videoen herover fortæller Sara om sin skoletræthed, og hvordan hun kom tilbage til en uddannelse.

Ungdomshøjskolen ved Ribe | Skole Allé 1 | Vester Vedsted | DK – 6760 Ribe | Tlf. +45 7544 5004 | [email protected]