Studietur er en del af UHR

På hvert hold er vi afsted på en studietur.

Studietur på ungdomshøjskolen

I foråret 2017 var vi afsted i Berlin – en by i rivende udvikling! Musikere, forskere, sofasurfere, aktivister, turister og indvandrere strømmer dagligt til byen for at være en del af den fantastiske og kulturelle storby – Berlin.

Byen pumper derudaf og er derfor det perfekte rejsemål for os som højskole – en tryg gruppe, der sammen kan springe ud i det pulserende og mangfoldige gade- og parkmiljø der kendetegner Berlin. Vi hang ud i Berlins mangfoldige parker og spændende områder som f.eks. Kreutzberg, hvor mere end halvdelen af indbyggerne taler tyrkisk, og hvor mange husmure er dekoreret med noget af verdens bedste gadekunst.

På vores studieture er det først og fremmest fællesskab, historie og nye oplevelser der er i fokus. Vi oplever historie, kultur, natur etc. i den by, vi besøger. Derudover skaber studieturene fællesskab og nogle fede oplevelser i gruppen.

Der er en studietur på hvert hold. Det vil sige, vi er afsted både om foråret og om efteråret. Der er en mindre egenbetaling for at tage afsted på turen – se mere under pris og økonomi.

Ungdomshøjskolen ved Ribe | Skole Allé 1 | Vester Vedsted | DK – 6760 Ribe | Tlf. +45 7544 5004 | kontoret@uhr.dk