Lone Hee

Forstander, Teater

+45 7544 5004
lh@uhr.dk

Højskolen er, i mine øjne, vores allervigtigste skole- og livsform. Her lærer vi mens vi lever og lever det, vi lærer. På højskolen bliver du god til kreative, fysiske, musiske og intellektuelle fag alt imens du lever i et tæt fællesskab med dem, du udfolder dig fagligt sammen med. Skolen skabes af de mennesker, der er her lige her og nu, og gennem demokratisk praksis lærer du både at respektere forskellighed og at forstå værdien af demokratiets spilleregler. Du sætter i høj grad dit præg på skolens liv mens du er her.

Annika Madsen

Design, DIY, Linedance, Doodletime

am@uhr.dk

I mit arbejde som højskolelærer oplever jeg det rum, hvor kreativiteten har frit løb og eleverne omfavner friheden med nysgerrighed, mod og refleksion. Jeg ser det som en milepæl i deres egen personlige udvikling, at få tiden og modet til at skabe denne faglige fordybelse for sig selv. Som underviser er det vigtigt for mig at alle får en succesoplevelse i faget, og for mig er der bare ikke noget bedre end at opleve dem, når de knækker koden til det de sidder og kæmper med.

Simon Madsen

Medie, Eksistens, Musik, Markedsføring, PR

+45 9244 1201
sm@uhr.dk

Ungdomshøjskolen ved Ribe har altid ligget nær mit hjerte. Jeg er selv tidligere elev, og muligheden for at kunne få lov at arbejde på stedet hvor jeg voksede allermest i mit liv, må siges at være en drøm. Jeg brænder for de unge, og jeg brænder for at dele ud af mine erfaringer – både fra stedet her, men også fra min rejse hertil. Jeg har altid været glad for at lære, og på ungdomshøjskolen lærer jeg hver eneste dag.

Nicolai Wedel

Idræt, Boldspil, Fitness, Body, Mind & Soul

nw@uhr.dk

Jeg brænder for at få det bedste frem i hver enkelt elev – både mentalt og fysisk – men de skal samtidig have det sjovt. I min undervisning handler det om at få en bedre kropsforståelse og forbindelse mellem krop, sind og sjæl. Men det jeg brænder mest for er, at skolen er et dejligt varmt sted at være og eleverne har det godt.

Mette Frisk

Kunst, Psykologi, Friluftsliv, Dansk

mf@uhr.dk

 

Rasmus Petersen

Musik, Filosofi, eSport

rp@uhr.dk

 

Mette Villadsen

Hjælpelærer

 

Efter jeg gik ud af gymnasiet, vidste jeg at jeg først ville ud og afprøve en masse inden jeg fortsatte min uddannelse, og øverst på listen var efterskole/højskolelærer. Jeg var klar over at jeg ikke bare kunne komme ud og være en rigtig højskolelærer, så jeg fandt det der lå tættest på; hjælpelærer på UHR.
Som hjælpelærer elsker jeg at bidrage til eleverne trivsel samt det gode fællesskab vi har på skolen. Samtidig er det en fornøjelse at lære så mange forskellige elever at kende. Jeg bruger ofte min fritid på skolen hvor jeg ser film, spiller spil, gamer, snakker og bare hygger med eleverne - ganske enkelt fordi jeg elsker det!

Aidan Hicks

Hjælpelærer

 

G'day!
I'm the schools resident Australian. I attended the school for a year as a student and really enjoyed the culture and how "hyggeligt" it was. Therefore I decided to apply for the job as helping teacher and keep making UHR a fantastic place together with all my fellow staff members, who are all amazing and gorgeous people.
Back in Australia I worked as a lifeguard and my plan here in Denmark, is to learn the language well enough to study here, and eventually join the army.   

Dorte Garsdal

Forretningsfører

kontoret@uhr.dk

Jeg er uddannet og har arbejdet som registreret revisor i 25 år. Med tiden skulle der ske noget nyt, og jeg arbejdede herefter i en privat produktionsvirksomhed i knap 2 år. Da denne virksomhed blev solgt, og jeg så jobopslaget for UHR, var jeg ikke det mindste i tvivl om, at der skulle jeg være. Det er en superspændende arbejdsplads i et fedt miljø, og ikke to dage er ens.

Helle Nielsen

Køkkenleder

hn@uhr.dk

Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet i den branche i ca. 10 år, men besluttede for 15 år siden at skifte spor. Inden jeg startede her, har jeg arbejdet som køkkenleder på to forskellige efterskoler i de sidste 7 år. Udover mit arbejde som køkkenleder, er jeg også elev-mentor, samt weekendvagt. Jeg brænder for at lave mad fra bunden og være sammen med de unge mennesker.

Inger-Marie Toft Hansen

Køkkenassistent

ih@uhr.dk

 

Kirsten Jermouni

Ernæringsassistent, UHR-Skoven

kl@uhr.dk

Jeg er ernæringsassistent. Min store interesse har altid været madlavning, økologi og at lave tingene fra bunden. På det seneste har jeg især fordybet mig i fermentering og permakultur. Jeg har en bachelor i geologi, jeg elsker at rejse og har boet 6 år i Marokko. Fritiden går bla. med have, høns og mine 4 børn.

Tommy Møller Laugesen

Pedel

pedel@uhr.dk

Tommi er højskolens alt-mulig-mand. Han klarer alt fra dryppende vandhaner til mure, der skal væltes. Og det hele ordnes med et bredt smil ;-)

Molly

Højskolehund

mm@uhr.dk

Molly er hele højskolens kæledyr. Trods hendes unge alder og lille størrelse, har hun vundet en stor plads i alles hjerter, og Molly snus-elsker højskolen.