Ungdomshøjskolens medarbejdere

Ungdomshøjskolen råder over et stærkt hold, der alle vil gøre deres bedste for at gøre dit højskoleophold til en særlig oplevelse. Udover den faste stab, så gør Ungdomshøjskolen i høj grad brug af eksterne lærere og oplægsholdere.

Udover medarbejderne, så består Ungdomshøjskolen også af en bestyrelse.


 

Per Jacobsen
Forstander

Jeg er uddannet lærer fra den Frie Lærerskole i Ollerup og har efterfølgende taget en diplomuddannelse i ledelse. Jeg har arbejdet som lærer og leder i både friskolen, efterskolen og siden maj 2017 som forstander her på UHR.

Jeg er optaget af, at lave en skole, som skal hjælpe eleverne med at finde ud af hvem de er, hvad der er vigtigt for dem, og hvad de drømmer om“.

Jeg er gift med Birgit som også er lærer her på UHR. Vi har to voksne børn sammen.

I min fritid elsker jeg at dyrke forskellige idrætsgrene som cykling, løb og skiløb. Jeg synes filosofi og religion er spændende, jeg spiller lidt musik, læser bøger og holder meget af at gå til fodbold. Og så synes jeg det er spændende at lære nye steder og nye mennesker at kende.

Så kig endelig forbi UHR.


Lærere

Birgit Alling
Underviser i teater, storytelling og "Vejviser til livet"

Peter Mathieasen
Underviser i musik

Uddannet i 2008 som diplom musiker fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg med trommer som hovedfag.

Jeg spillet alt fra rock, pop og funk til jazz og metal, som har givet mig masser af band- studie- og liveerfaring som trommeslager, samt oplevelser på forskellige spillesteder og festivaler i ind- og udland. Derudover arbejder jeg også som komponist for film og tv.

A mind is like a parachute, it doesn’t work unless it’s open” – Frank Zappa

Robert Larsen
Underviser i idræt, boldspil og kampsport

Jeg har bokset siden okt. 1988 og er idag professionel bokser. I mange år har jeg arbejdet som fitness Instruktør, personlig træner og som instruktør i fodbold, volleyball, basketball og tennis, samt på behandlingshjem og døgninstitutioner Derudover har han også arbejdet som bokseinstruktør DaBU 1,2,3.
Derudover har jeg også beskæftiget sig med fysisk træning i form af parkour og TRX, blev uddannet pædagog 2007.

Elsker at snakke med de unge om livets valg og de retninger som hver enkelt valg kan tage

 

Helene H. Appel
Underviser i musikforståelse, sang, kunst og bæredygtighed

I 2013 blev jeg kandidat i musikvidenskab og film & tv fra Aarhus Universitet. Både under og efter uddannelsen har jeg undervist på folke- og musikskoler i musik og klaverspil.

Som underviser og mentor på Ungdomshøjskolen ved Ribe brænder jeg for at arbejde med unge menneskers bevidsthed om både bæredygtighed og musik. Og jeg er der altid, når eleverne har behov for at snakke om de svære ting i livet.

Nikolaj Wedel
Underviser i friluftsliv, kampsport og yoga

Jeg er selv aktiv sportsmand og fitnessudøver, og arbejder ved siden af som Sensei og med udfordrede unge i Esbjerg.

Jeg brænder for at få det bedste frem i hver enkle elev både mentalt og fysisk, mens de har det sjovt. Når jeg underviser i yoga, hvor det handler om at få en bedre kropsforståelse og forbinde  mellem krop, sind og sjæl.

“Men det jeg brænder mest for er, at skolen er et dejligt varmt sted at være og eleverne har det godt

Diva S. Jepsen
Underviser i mindfulness/meditation, friluftsliv og "Vejviser til livet"

Jeg er uddannet specialpædagog og har efterfølgende videreuddannet mig som certificeret ICF Coach, mindfulness-og meditations instruktør samt taget en 2 årig terapeut uddannelse.

Jeg elsker at skabe de øjeblikke og det samvær, hvor de unge bliver klogere på hvem de er, hvad de har lyst til og give dem troen og viljen på at de kan gå hele vejen”


Administration

Dorte Garsdal
Forretningsfører

Jeg er uddannet og har arbejdet som registreret revisor i 25 år, der skulle ske noget nyt og jeg har derefter arbejdet i en privat produktionsvirksomhed som eneste økonomimedarbejder i knap 2 år.
Da denne virksomhed blev solgt, og jeg så jobopslaget for UHR, var jeg ikke det mindste i tvivl om, at der skulle jeg være.

Det er en superspændende arbejdsplads, i et fedt miljø og ikke 2 dage er ens

Camilla Dahl Sørensen
PR- og marketingkoordinator

Jeg har en Kandidat fra SDU i International Business Communication fra 2009, og har gennem tiden arbejdet med mange forskellige grene af kommunikation og marketing, både i offentlig og private virksomheder.
Den digitale og sociale side er siden blevet koblet på, og den er der rig mulighed for at bruge på UHR for at fange kommende og nuværende elever.

Den alsidige hverdag, der er på UHR, og den tætte kontakt til eleverne gør dagen sjov og anderledes. Det er fantastisk at være med til at bygge højskole!


Køkken og pedel

Helle Nielsen
Køkkenleder

Jeg er uddannet socialpædagog og har arbejdet i den branche i ca. 10 år, men besluttede for 15 år siden at skiftet spor. Inden jeg startede her har jeg arbejdet på 2 forskellige efterskoler, de sidste 7 år som køkkenleder.

Udover mit arbejde som køkkenleder er jeg også mentor for nogle elever, samt har weekender på lige fod med lærerne.

“Jeg brænder for at lave mad fra bunden og være sammen med de unge mennesker

Inger-Marie Toft Hansen
Køkkenassistent

Kirsten Jermouni
Ernæringsassistentelev

Jeg er ernæringsassistentelev som voksenlærling. Min store interesse har altid været madlavning, økologi og at lave tingene fra bunden. På det seneste har jeg især fordybet sig i fermentering og permakultur.

Jeg har en bachelor i geologi, og elsker at rejse og har boet 6 år i Marokko. Fritiden går b.la. med have, høns og mine 4 børn.

Tommi
Pedel

Ungdomshøjskolen ved Ribe | Skole Allé 1 | Vester Vedsted | DK – 6760 Ribe | Tlf. +45 7544 5004 | [email protected]