Elevforeningen for UHR

Velkommen til elevforeningen for UHR. Ungdomshøjskolens tidligere elever har en aktiv elevforening! Du bliver automatisk optaget i elevforeningen efter dit højskoleophold. Elevforeningen har også en facebookgruppe, som du kan tilslutte dig her!

At gå på højskole bliver man aldrig færdig med. De fleste får venner for livet og vil gerne bevare kontakten til deres skole og kammeraterne fra “dengang”. Elevforeningen udsender bl.a. nyhedsbreve og arrangerer spændende højskoleweekender for tidligere elever. Elevforeningen har sin egen bestyrelse og en aktiv kreds af supportere.

Elevforeningens bestyrelse arbejder for at skabe en ramme om det fællesskab vi alle har, ved at have været elever på UHR. Nogle af de aktiviteter bestyrelsen stræber efter at gennemføre:

Gammel Elev Weekend: årlig begivenhed, oftest en weekend i maj måned.

Café-arrangementer i “storbyerne”: Gamle elever opfordres til at mødes og udveksle erfaringer og historier på caféer eller i parker i København, Århus, Odense, Aalborg og Esbjerg.

Aktiviteter på UHR: Med tiden kunne det være spændende at udnytte højskolens fantastiske faciliteter og lokaler. Gamle elever mødes omkring et bestemt tema eller en fælles interesse.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil være medlem af foreningen så send en mail til: gewuhr@gmail.com så vender bestyrelsen hurtigt tilbage med svar :)

Skal vi sende dig vores gratis brochure?

Bestil brochure Se mere