Aktivt højskoleliv
Et sommerkursus bevægelse og livsglæde

Oplev en spændende og udfordrende højskoleuge med fokus på en masse aktivitet. Aktivt højskoleliv er et kursus med en masse bevægelse, livsglæde og samvær for alle – og for alle som har lyst til at prøve nye udfordringer. På kurset skal vi blandt andet afprøve skolens lokale disc-golf bane, bueskydning samt mere generelt fitness og motion. På kurset vil fokus være at finde glæde og samvær imens vi aktivt bruger vores kroppe.

Alle er velkomne og kan være med, uanset alder og tidligere fitness erfaring – så kom og vær med til en sjov og aktiv uge!

 

Tilmelding sommerugen / Aktivt højskoleliv

Christian har altid brugt fysisk aktivitet som et felt for inspiration og selvudvikling. I hans uddannelse som kandidat i idræt og sundhed, har han nørdet den sundhedsfremmende betydning af fysisk aktivitet.
Han har erfaret, at det er i mødet mellem mennesker, at vi finder frem til hvad som virkelig betyder noget, og mener at idræt er den perfekte platform for dette. I rollen som undervisninger lægger han stort fokus på at inkludere alle – og at alle har mulighed for at udvikle sig på deres eget niveau.

#Bevægelse og samvær
#Fitness
#Aktive kroppe