Bliv klogere på workshop’en
Eksperimental strik

Strikkescenen er lige nu en fest fyldt med farver, pynt og modige designs MEN tør du også være med eller ender du alligevel altid med den sikre farve og den klassiske sweater? Denne kursusuge med EKSPERIMENTAL STRIK er for dig som gerne vil lære at give slip på det vante og blive bedre til at turde kaste dig ud i, at eksperimentere med dit strik.

Bettina Egelund og Annika Jul-Rasmussen

Kursusledere er Bettina Egelund, uddannet tøjdesigner og tekstildesigner med speciale i strik, samt Annika Jul-Rasmussen, uddannet skrædder og farverig strikker siden 1992.

Fokus og temaer

I kurset vil vi fokusere på design, materialevalg og -sammensætning samt udsmykning. Vi vil give slip på slavisk at følge strikkeopskrifter og i stedet fokusere på vores egne ideer og eksperimenter og dermed strikketeste alt lige fra farvekombinationer til garnkvaliteter og strukturer. I kurset vil vi også runde strik efter flade konstruktionsmønstre samt freestylestrik.

Da vi i Ribe har en af Danmarks ældste (og i vores optik, bedste) garnbutikker, beliggende i hjertet af Ribe skal vi også besøge denne.

Kurset er både for nybegyndere samt garvede strikkere, der vil prøve noget nyt og efter endt kursus vil du have udarbejdet et fint lille bibliotek med mange lækre strikkeprøver, viden om design og ikke mindst en masse inspiration til fremtidige eksperimenterende strikkeeventyr.

 

Tilmelding sommerugen / Eksperimental strik

#Modige designs
#Strukturer og kvaliteter
#Fest med farver