SOMMERUGEN i Vester Vedsted

- er en rigtig højskole-sommer-uge for alle voksne over 16,5 år

Sommerugen 2023 kommer til at bestå af hele tre forskellige kurser.

Du kan vælge mellem:

- Skriv med Smil

- Super Abstrakt Maleri

- Eksperimental Strik

 

 

Kom og vær med til en skøn sommeruge ved Vadehavet.

I landsbyen Vester Vedsted, hvor vi har lavet højskole siden 1965, planlægger vi en uge fuld af gode oplevelser.

Mellem de forskellige aktiviteter bliver der rig mulighed for at have det sjovt, falde i snak, fundere og nyde sommerens stemning.

Aftenerne er til både sang, fortælling og fordybelse.

Vær med til en uge fuld af indsigt, udsigt og gode oplevelser for alle.

Maden er god, hjemmelavet, bæredygtig og økologisk.

Her, hvor det nære og det store mødes, har vi planlagt en uge fuld af gode oplevelser.


 

Dato

START: Lørdag 1. juli 2023
SLUT: Fredag 7. juli 2023

I er velkomne på højskolen i Vester Vedsted lørdag d. 1. juli mellem klokken 16 og 18.

Der kører en fælles transport fra Bramming Station lørdag den 1/7 til højskolen, og retur fredag den 7/7. Det koster 50 kroner pr. person pr. vej at køre med fællestransporten. I kan tilmelde jer fællestransporten når I tilmelder jer kurset, eller ved at kontakte skolen senest en uge før kursusstart.

Pris pr. person

Økonomiværelse (med bad + toilet på gangen) - dobbeltværelse 4700,-
Standardværelse (2 værelser deler bad + toilet) - dobbeltværelse 5300,-
Enkeltværelse - tillæg 600,-

I kursusprisen indgår kost og logi, udflugter, undervisning, foredrag, sengelinned, dyne, pude, håndklæde og en håndsæbe.

Efter et par dage vil du modtage en betalingsopgørelse til den mailadresse du har opgivet, ellers sender vi den med posten. Ved tilmelding opkræves der et tilmeldingsgebyr på 500,- pr. voksen, som fratrækkes den endelige kursuspris. Resten af beløbet betales 3 uger før kursusstart. 

Ved afmelding mere end 3 uger før kursusstart refunderes hele kursusbeløbet, minus tilmeldingsgebyret. Ved afmelding mindre end 3 uger før kursusstart refunderes kursusbeløbet ikke.

 

 

SKRIV MED SMIL

Gennem forskellige øvelser, vil vi udforske de mange muligheder for at skrive levende tekster. Der skal laves powerful poesi, tankevækkende tekster og finurlige fortællinger. Det vigtigste for at deltage på dette kursus, er modet til at udforske forskellige måder at skrive på, og hvor processen bliver det primære. Kan man skrive kedelige hverdagsting sjove? Kan man ramme det perfekte poetry slam flow? Og hvor mange ord kan man egentlige finde på som ordekvilibrist? Du behøver hverken at have udgivet romaner, digtsamlinger eller store afhandlinger - blot du har mod på at skrive en masse forunderlige tekster – så skriver vi smilene frem!


 

SUPER ABSTRAKT MALERI

Dyk ned i en verden af farver, teknikker, materialer og processer, når der skal prøves kræfter med det abstrakte maleri. Vi skal udforske en bred vifte af retninger indenfor det abstrakte maleri såsom billedkomposition, effekter, værktøjer, farvelære og stilarter. Denne maleform åbner op for de store armbevægelser og følelser, og indbyder til fordybelse, sjov og forundring i den skabende proces. Det er ikke nødvendigt at have erfaring med den malende kunstform, tværtimod. Det eneste der kræves er lysten og nysgerrigheden til at udforske det abstrakte maleris uendelig muligheder, og være klar til at skabe en masse værker ugen igennem.


 

EKSPERIMENTAL STRIK

Strikkescenen er lige nu en fest fyldt med farver, pynt og modige designs MEN tør du også være med eller ender du alligevel altid med den sikre farve og den klassiske sweater? Denne kursusuge med EKSPERIMENTAL STRIK er for dig som gerne vil lære at give slip på det vante og blive bedre til at turde kaste dig ud i, at eksperimentere med dit strik. Vi vil strikketeste alt lige fra farvekombinationer til garnkvaliteter og strukturer. Vi skal besøge en af Danmarks ældste (og i vores optik, bedste) garnbutikker, beliggende i hjertet af Ribe. Vi skal selvfølgelig også lege med forskellige strikketeknikker og udforske alternativet til dem vi kender og bruger, så du vil ende med at have et fint lille bibliotek med alle mulige lækre strikkeprøver med hjem.

 

 

For alle

workshops, udflugter, foredrag, sang, aftenhygge …

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.