Lær den danske kultur og det danske sprog

Hvis du overvejer en fremtid i Danmark; for at studere her eller fordi du har dansk familie, vil et højskoleophold på Ungdomshøjskolen ved Ribe give dig en rigtig god start til at lære landet, kulturen, sproget og sindelaget at kende. Der findes ikke noget mere dansk end højskole.

Lær kulturen

Et Højskoleforløb er en komplet introduktion til livet i og kulturen i Danmark. Cirka en tredjedel af vores studerende er internationale – resten er danske. Det betyder, at du vil tilbringe tid sammen med en masse danskere, og gennem fællesskabet vil du lære en masse om at være ung i Danmark og om mulighederne for at bo og studere her.

Selvom højskolens studiemiljø er meget internationalt, er livet på skolen præget af danske værdier og traditioner. Vi lægger vægt på det uformelle, har stærkt fokus på medindflydelse og demokrati, og så elsker vi at markere traditioner som advent og jul, påske og Sankt Hans.

Lær sproget

Alle vores fag undervises på dansk såvel som på engelsk. På denne måde har alle elever lige adgang til alle fag.

Vi har dog et særligt fag for de internationale elever, som ønsker at lære det danske sprog og den danske kultur. Dette fag findes i både efterårs- og forårssemesteret og hedder blot “Danish”.

Uanset om du har brug for at forbedre dit danske sprog eller ønsker at lære det helt fra bunden er dette fag for dig.

Gennem et samarbejde med Danes Worldwide tilbyder vi endvidere vores internationale elever et 10 ugers online sprogkursus i dansk.

Alle vores fag undervises på dansk såvel som på engelsk. På denne måde har alle elever lige adgang til alle fag.