Du kommer til at bo dejligt

Hyggelige værelser, pejsestue, fitness, poolbord og bordtennis, og hyggekroge skaber stemningen på ungdomshøjskolen.

Den hyggelige stemning i bygningerne på ungdomshøjskolen, smitter af på både elever og lærere. Du bor godt mens du er her.

Værelserne

På Ungdomshøjskolen kan du ønske enten at bo sammen med en på et dobbeltværelse eller at bo på enkeltværelse.

Værelset er dit mens du er her, og du kan selvfølgelig indrette det som du vil.

De fede steder skaber sjælen!

Pejsestuen

Pejsestuen er et af vores fælles hyggeområder. Det er her vi spiller UNO og poker, jammer på guitaren, læser eller ser aftenens afsnit af X-Factor. Det er også her vi har dybe samtaler, fokuseret undervisning og hyggelige café-aftener. Kort fortalt – skolens midtpunkt.

Poolrummet

I Poolrummet foregår de lidt mere aktive stunder. Her kan du spille bordtennis, pool og bordfodbold.

Foredragssalen

Foredragssalen er ungdomshøjskolens hjerte. Det er her vi mødes hver morgen og synger, taler, lytter og starter vores dag i fællesskab. Det er også her vi afholder koncerter, fester og foredrag.

Spisesalen

Maden på Ungdomshøjskolen er lækker, og det er i spisesalen vi nyder den. Tre gange dagligt mødes vi herinde og deler et måltid i fællesskab. I forbindelse med både frokost og aftensmad gives der vigtige meddelelser inden vi fortsætter dagen.

Hallen

I Hallen foregår de fleste sportsrelaterede aktiviteter. Der spilles basket, fodbold, badminton, hockey – you name it. I forlængelse af hallen ligger vores fitnessområde, fyldt med remedier lige fra håndvægte til motionscykler. Der er ingen undskyldning mere – dit motionscenter befinder sig i dit hjem.

Udendørs aktiviteter

Når vejret er til det, hopper vi ud på fodboldbanen, beach volleybanen eller disc golf banen og giver den gas. Vi laver dog meget andet end sport, og området bliver også benyttet til andre aktiviteter som fx. bål og solbadning.

Torvet

Foran skolens indgang ligger Torvet der, især når temperaturen stiger, bliver flittigt brugt. Når springvandet er i gang, solen skinner fra en skyfri himmel og pladsen er fyldt med elever, emmer det af højskole. Vi hygger, spiller guitar, synger sange og nyder livet. Det bliver ikke meget bedre.

Du bor godt mens du er her!