Studietur i udlandet

På hvert semester tager vi på studietur i Europa. Det er en oplevelse for livet at rejse med din højskolevenner.

Oplevelser og samarbejde

Studieturen er i sig selv en interessant størrelse. Hvis du ikke var tæt nok på dine højskolevenner hjemme på skolen, så bliver du det i hvert fald på studieturen. Her oplever man virkelig at skulle planlægge, samarbejde, passe på og respektere hinanden – om muligt i endnu højere grad end hjemme på højskolen. Og så er det selvfølgelig en oplevelse for livet at kunne rejse ud og se verden med hele sin højskole.

Studietur på hvert semester

Som et led i dit højskoleophold, er studieturen selvfølgelig også at finde på Ungdomshøjskolen ved Ribe. Vi rejser to gange om året - i forårssemestret og i efterårssemestret - og tager både rundt i Nord- og Sydeuropa. Hvis du vælger at være elev i et år, kommer du dermed på to rejser i løbet af dit ophold.

Klogere på verden og klogere på dig selv

Rejsen er en særlig del af dit højskoleophold. Du lærer andre lande og kulturer at kende samtidig med at du bliver klogere på dig selv og den verden du kommer fra.

Turen varer normalt en lille uge, og bliver planlagt og tilrettelagt af en håndfuld lærere på højskolen. Det eneste du skal bekymre dig om er dit pas, dit sygesikringsbevis og din pakkeliste til turen.

Vi har blandt andet været her

Bergen | London | Tjekkiet | Berlin | Paris | Edinburgh | Barcelona

Situationstegn

Jeg opdagede at livet er større end jeg gik i min lille verden og troede!

Elev på Ungdomshøjskolen ved Ribe


 

Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.